السبت، 6 يوليو 2013

طريقة عمل صنية البطاطس والكوسا باللحمة المفرومة

طريقة عمل صنية البطاطس والكوسا باللحمة المفرومة

طريقة عمل صنية البطاطس والكوسا باللحمة المفرومة

المكونات

- كيلو بطاطس
– كيلوكوسة
- لحمة مفرومة
– طماطم للصلصة
– بقدونس
– بصل
- مقدار بهارات لحمة
- فلفل أسود
- ملح
- صلصة.

طريقة التحضير

- قومي بتقوير البطاطس و الكوسة ثم بعدها
- قومي بعمل العصاج ببشر البصلة وقليها إلي أن تصبح ذهبية ثم ضعي اللحم المفروم و البقدونس وعليها ملح و فلفل أسود وبهارات و اتركيها قليلا ع النار .
- قومي بحشو الكوسة و البطاطس بالعصاج ثم ضعيهم في صينيه و ضعي عليهم عصير الطماطم و ملعقة سمنة و ممكن استخدام ملعقة من الصلصة الجاهزة و فردها علي وش الصينية ثم ضعيهم في الفرن و بعدها في شواية الفرن.